Jdi na obsah Jdi na menu

Včelařský kroužek mládeže - Včelaříci Slavkov u Brna

 

Aktuálně: Starší včelaříci se schází v Němčanech u vedoucího VKM ve středu od 16,00 do 18,00 hodin a mladší včelaříci ve čtvrtek od 16,00 do 18,00 hodin. O změnách budou rodiče dětí informováni včas formou SMS na mobilní telefony.

Za pěkného počasí půjdeme do včel. Včelaříci si vezmou světlé oblečení ke včelám - dlouhé rukávy, dlouhé nohavice a uzavřená obuv.

Náhradní program - procházky po okolí, poznávání stromů, keřů a rostlin, různé vědomostní soutěže a hry, mikroskopování.

Včelaříci si na schůzku vezmou domácí obuv, svačinu, pití, včelařský deník a psací potřeby.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

     Dne 1. března 2013 byl založen ZO ČSV,o.s. Slavkov u Brna včelařský kroužek mládeže - Včelaříci Slavkov u Brna.

Vedoucí kroužku:   Roman Šidlík z Němčan.

Včelaříci: Aktuálně dochází do VKM 7 včelaříků z Němčan a Slavkova.

Pořízené fotky ze schůzek budou vkládány průběžně do fotoalbumu.

http://vcelarislavkov.rajce.idnes.cz/

     Včelařskému kroužku přejí členové ZO Slavkov u Brna hodně úspěchu a včelaříkům co nejméně žihadel a co nejlepší umístění v soutěži Zlatá včela.

     VKM děkuje OÚ Němčany, OÚ Hodějice,  Jihomoravskému kraji, ČSV,z.s.,OO Vyškov, ČSV,z.s., ZO Slavkov u Brna a občanům z Němčan za poskytnutí dotací a finančních darů pro Včelařský kroužek mládeže - Včelaříci Slavkov u Brna. 

-----------------------------------------------------------------------